Integritetspolicy Secure Internet Machines (SIM) B.V.

www.dutchphonedeals.eu

Om vår integritetspolicy

Secure Internet Machines (SIM) B.V. bryr sig om din integritet. Vi behandlar enbart data som vi behöver för (förbättring av) våra tjänster och hanterar all information som samlas in om dig och din användning av våra tjänster med försiktighet. Dina data delas inte med tredje part i kommersiellt syfte. Denna integritetspolicy gäller användningen av webbplatsen och de tjänster som tillhandahålls av Secure Internet Machines (SIM) BV. Dessa villkor börjar att gälla 28/10/2019 och upphäver därmed samtliga tidigare versioner. Denna integritetspolicy beskriver vilken information om dig som samlas in av oss, vad denna information används till och med vem och under vilka omständigheter dessa uppgifter kan delas med tredje part. Vi förklarar också för dig hur vi lagrar dina uppgifter, hur vi skyddar dina uppgifter mot missbruk och vilka rättigheter du har angående de personuppgifter du tillhandahåller oss.

Om du har några frågor om vår integritetspolicy, vänligen kontakta vår integritetskontaktperson. Du hittar kontaktuppgifterna längst ner i vår integritetspolicy.

Om vår databehandling

Nedan kan du läsa hur vi behandlar dina uppgifter, var vi sparar dem, vilka säkerhetstekniker vi använder och för vem uppgifterna är synliga.

Programvara för webbutik

WooCommerce
Vi använder webbhotell och e-posttjänster som tillhandahålls av WooCommerce. För vårt webbhotell använder vi tjänster från TransIP. Personuppgifter som samlas in i samband med användningen av vår webbplats och tjänster delas med TransIP, vilka kräver åtkomst till dessa detaljer för att erbjuda (teknisk) support. De kommer inte att använda dessa uppgifter i något annat syfte. TransIP är enligt det avtal vi har med dem skyldiga att vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder och säkerhetsåtgärder när det gäller dina personuppgifter.

WooCommerce
Vår webbutik har utvecklats med hjälp av WooCommerce-programvara. Vår webbutik ligger på vår egna server. Vi har vidtagit nödvändiga försiktighetsåtgärder och säkerhetsåtgärder när det gäller dina personuppgifter, till exempel en SSL-kryptering och en policy för starka lösenord.

E-post och e-postlistor

MailChimp
Vi använder MailChimps e-posttjänster, en tredje part som underlättar vår webbplats e-posttrafik och eventuella nyhetsbrev. Eventuella bekräftelser du får från vår webbplats och webbformulär skickas från MailChimps servrar. MailChimp kommer inte att använda ditt namn och din e-postadress för sina egna syften. Längst ner i varje automatiserat e-postmeddelande som skickas från vår webbplats hittar du en länk för att “avsluta prenumerationen”. När du klickar på den här länken får du inte längre automatiserade e-postmeddelanden från vår webbplats. Observera att detta kan påverka funktionaliteten hos vår webbplats. Dina personuppgifter lagras på ett säkert sätt av MailChimp. MailChimp använder cookies och annan internetteknik som spårar om e-postmeddelanden öppnas och läses. Mailchimp förbehåller sig rätten att använda din personliga information för att ytterligare förbättra sina tjänster och i detta sammanhang dela den med tredje part.

TransIP
För vår vanliga företagse-post använder vi vårt webbhotells, TransIPs, e-posttjänster. Denna part har implementerat lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att förhindra missbruk, förlust eller förvanskning av dina uppgifter. TransIP har inte tillgång till vår inkorg och vi behandlar vår e-posttrafik som konfidentiell.

Betalningsförmedlare

Mollie
För att slutföra och hantera (delar av) våra betalningar i vår webbutik använder vi betalningsleverantören Mollie. Mollie behandlar ditt namn, din adress och information om hemvist. De behandlar också betalningsinformation som ditt bankkontonummer eller kreditkortsnummer. Mollie har implementerat lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter. Mollie förbehåller sig rätten att använda din personliga (anonymiserade) information för att ytterligare förbättra sina tjänster och inom detta sammanhang dela den med tredje part. Samtliga ovannämnda garantier avseende skydd av dina personuppgifter är också tillämpliga på alla tjänster från Mollie som använder tredje part. Mollie lagrar inte dina uppgifter längre än vad som är tillåtet enligt tillämpliga rättsliga grunder.

Klarna
För att slutföra och hantera (delar av) våra betalningar i vår webbutik använder vi betalningsleverantören Klarna. Klarna behandlar ditt namn, din adress och information om hemvist. De behandlar också betalningsinformation som ditt bankkontonummer eller kreditkortsnummer. Klarna har implementerat lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter. Klarna förbehåller sig rätten att använda din personliga (anonymiserade) information för att ytterligare förbättra sina tjänster och inom detta sammanhang dela den med tredje part. Vid en begäran om uppskjuten betalning (kreditfacilitet) delar Klarna personlig och beställningsinformation med lämplig betalningsleverantör. Samtliga ovannämnda garantier avseende skydd av dina personuppgifter är också tillämpliga på alla Klarnas tjänster som använder tredje part.

Klarna lagrar inte dina uppgifter längre än vad som är tillåtet enligt tillämpliga rättsliga grunder.

Recensioner

Kiyoh
Vi använder Kiyoh för att samla in recensioner. För att lämna en recension måste du fylla i din e-postadress, ditt namn och bostadsort. Kiyoh delar viss information med oss som krävs för att vi ska matcha din recension till din beställning. Dessutom publicerar Kiyoh ditt namn och bostadsort på sin egen webbplats. I vissa fall kan Kiyoh kontakta dig för att be dig klargöra, utveckla eller kommentera din recension. Vid våra recensionsförfrågningar delar vi ditt namn och din e-postadress med Kiyoh och de använder denna information enbart för att inbjuda dig till att lämna en recension. Kiyoh har implementerat lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter. Kiyoh förbehåller sig rätten att använda din personliga information för att erbjuda sina tjänster och dela den med tredje part. Vi har gett Kiyoh tillstånd att göra detta. Samtliga ovannämnda garantier för skydd av dina personuppgifter är också tillämpliga på alla tjänster för vilka Kiyoh använder tredje part. Kiyoh lagrar dina personuppgifter så länge din recension är publicerad på deras plattform. Kiyoh har utsett ett dataskyddsombud. Du finner aktuell kontaktinformation på Kiyohs webbplats.

WebwinkelKeur
Vi använder WebwinkelKeur för att samla in recensioner. För att lämna en recension måste du fylla i din e-postadress, ditt namn och bostadsort. WebwinkelKeur delar viss information med oss som krävs för att vi ska matcha din recension till din beställning. Dessutom publicerar WebwinkelKeur ditt namn och din bostadsort på sin egen webbplats. I vissa fall kan WebwinkelKeur kontakta dig för att be dig klargöra, utveckla eller kommentera din recension. Vid våra recensionsförfrågningar delar vi ditt namn och din e-postadress med WebwinkelKeur, och de använder de denna information enbart för att inbjuda till dig att lämna en recension. WebwinkelKeur har implementerat lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter. WebwinkelKeur förbehåller sig rätten att använda din personliga information för att erbjuda sina tjänster och dela den med tredje part. Vi har gett WebwinkelKeur tillstånd att göra detta. Samtliga ovannämnda garantier för skydd av dina personuppgifter är också tillämpliga på alla WebwinkelKeurs tjänster som använder tredje part.

Transport och logistik

PostNL
Om du gör en beställning hos oss är det vårt ansvar att din beställning levereras till dig. För leveransen använder vi tjänster från PostNL. För en lyckad leverans är det viktigt att vi delar ditt namn, din adress och bostadsdetaljer med PostNL. PostNL använder endast denna information i syfte att fullgöra leveransavtalet. Om PostNL anställer underleverantörer kommer de att dela nämnda information med dessa parter.

DHL
Om du gör en beställning hos oss är det vårt ansvar att din beställning levereras till dig. För leveransen använder vi tjänster från DHL. För en lyckad leverans är det viktigt att vi delar ditt namn, din adress och bostadsdetaljer med DHL. DHL använder endast denna information i syfte att fullgöra leveransavtalet. Om DHL anställer underleverantörer kommer de att dela nämnda information med dessa parter.

GLS
Om du gör en beställning hos oss är det vårt ansvar att din beställning levereras till dig. För leverans använder vi tjänster från GLS. För en lyckad leverans är det viktigt att vi delar ditt namn, din adress och bostadsdetaljer med GLS. GLS använder endast denna information i syfte att fullgöra leveransavtalet. Om GLS anställer underleverantörer kommer de att dela nämnda information med dessa parter.

DPD
Om du gör en beställning hos oss är det vårt ansvar att din beställning levereras till dig. För leverans använder vi tjänster från DPD. För en lyckad leverans är det viktigt att vi delar ditt namn, din adress och bostadsdetaljer med DPD. DPD använder endast denna information i syfte att fullgöra leveransavtalet. Om DPD anställer underleverantörer kommer de att dela nämnda information med dessa parter.

UPS
Om du gör en beställning hos oss är det vårt ansvar att din beställning levereras till dig. För leverans använder vi tjänster från UPS. För en lyckad leverans är det viktigt att vi delar ditt namn, din adress och bostadsdetaljer med UPS. UPS använder endast denna information i syfte att fullgöra leveransavtalet. Om UPS anställer underleverantörer kommer de att dela nämnda information med dessa parter.

Externa försäljningskanaler

Bol.com
En del av vår försäljning sker via plattformen Bol.com. När du gör en beställning på Bol.com kommer Bol.com att dela din beställnings- och personliga information med oss. Vi använder denna information för att ytterligare hantera och slutföra din beställning. Vi behandlar dina uppgifter på ett konfidentiellt sätt och har implementerat lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot förlust eller obehörig användning.

Marktplaats.nl
En del av vår försäljning sker via plattformen på Marktplaats.nl. När du gör en beställning på Marktplaats.nl kommer Marktplaats.nl att dela din beställnings- och personliga information med oss. Vi använder denna information för att ytterligare hantera och slutföra din beställning. Vi behandlar dina uppgifter på ett konfidentiellt sätt och har implementerat lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot förlust eller obehörig användning.

Beslist.nl
En del av vår försäljning sker via plattformen på Beslist.nl. När du gör en beställning på Beslist.nl kommer Beslist.nl att dela din beställnings- och personliga information med oss. Vi använder denna information för att ytterligare hantera och slutföra din beställning. Vi behandlar dina uppgifter på ett konfidentiellt sätt och har implementerat lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda dina personuppgifter mot förlust eller obehörig användning.

Syfte med databehandling

Allmänt syfte med databehandling
Vi använder dina uppgifter enbart för att tillhandahålla dig våra tjänster. Detta innebär att syftet med att behandla dessa uppgifter står i direkt förhållande till uppdraget eller uppgiften du ger oss. Vi använder inte denna information för (adresserade) marknadsföringsändamål. Om du delar information med oss och vi använder denna information för att kontakta dig vid ett senare tillfälle – och inte på din begäran – kommer vi först att be om ett uttryckligt samtycke. Dina uppgifter delas inte med tredje part i något annat syfte än att fullgöra bokföringsmässiga och administrativa skyldigheter. Samtliga dessa tredje parter har tystnadsplikt enligt det avtal vi har med dem, en ed eller enligt lag.

Automatiskt insamlad data
Information som automatiskt samlas in på vår webbplats behandlas endast i syfte att tillhandahålla dig och/eller ytterligare förbättra våra tjänster. Denna information (till exempel din IP-adress (anonymiserad), webbläsare och operativsystem) är inte personlig information.

Samarbete i skatte- och brottsutredning
I vissa fall kan vi ha en laglig skyldighet att dela din information i syfte att hjälpa till i en skatte- eller brottsutredning. I sådana fall tvingas vi åtlyda och bistå staten, men kommer, utifrån lagliga möjligheter, att lämna invändningar.

Lagringsperioder
Vi lagrar dina uppgifter så länge du är kund hos oss. Detta innebär att vi underhåller och behåller din kundprofil tills du meddelar oss att du inte längre vill använda våra tjänster. Ett sådant meddelande fungerar också som en begäran om att bli glömd. Vi är skyldiga att behålla fakturor med din (personliga) information på grund av relevanta administrativa förpliktelser. Denna information lagras säkert så länge den relevanta perioden för dessa förpliktelser ännu inte har löpt ut. Personal har inte längre tillgång till din kundprofil och eventuella dokument som skapats på grund av ditt uppdrag eller din uppgift.

Dina rättigheter

Baserat på gällande holländsk och europeisk lag har du som berörd part vissa rättigheter när det gäller personuppgifter som behandlas av eller på uppdrag av oss. Nedan kan du hitta en förklaring av dessa rättigheter och hur du som berörd part kan åberopa dessa rättigheter. För att förhindra missbruk skickar vi bara fakturor och kopior av dina uppgifter till e-postadresser som du har tillhandahållit oss. Om du vill ta emot denna information på en annan e-postadress eller till exempel per post ber vi dig att identifiera dig i enlighet därmed. Vi bevarar slutförda förfrågningar. Vid en begäran om att bli glömd kommer vi att behålla en förvaring av anonymiserade uppgifter. Du får alla fakturor och kopior av data i filer som är strukturerade i ett maskinläsbart format baserat på dataklassificeringar som vi använder i vårt system. Du har alltid rätt att lämna in ett klagomål hos Autoriteit Persoonsgegevens om du misstänker att vi missköter eller missbrukar dina personuppgifter.

Rätt till insyn
Du har alltid rätt att se de uppgifter vi behandlar som har anknytning till eller som kan härledas till dig. Du kan begära sådan insyn hos vår kontaktperson med ansvar för integritetsfrågor. Du kommer att få ett svar på din begäran inom 30 dagar. Om din begäran godkänns skickar vi dig, via den e-postadress du lämnat till oss, en kopia av all data med en extra översikt över personuppgiftsbiträden som hanterar dessa uppgifter samtidigt som vi nämner de kategorier under vilka vi lagrar dessa data.

Rätt till rättelse
Du har alltid rätt att rätta de uppgifter vi behandlar som har en anknytning till eller som kan härledas till dig. Du kan begära sådan rättelse hos vår kontaktperson med ansvar för integritetsfrågor. Du kommer att få ett svar på din begäran inom 30 dagar. Om din begäran godkänns skickar vi, på den e-postadress du lämnat till oss, en bekräftelse på att uppgifterna har rättats.

Rätt till begränsning av behandling
Du har alltid rätt att begränsa de uppgifter vi behandlar som har en anknytning till eller som kan härledas till dig. Du kan begära en sådan begränsning hos vår kontaktperson med ansvar för integritetsfrågor. Du kommer att få ett svar på din begäran inom 30 dagar. Om din begäran godkänns skickar vi dig, via den e-postadress du lämnat till oss, en bekräftelse på att behandlingen av dina uppgifter är begränsad tills du väljer att avbryta nämnda begränsning.

Rätt till dataöverförbarhet
Du har alltid rätt att begära att de uppgifter som vi behandlar som har en anknytning till eller som kan härledas till dig behandlas av en tredje part som du väljer. Du kan skicka sådan begäran till vår kontaktperson med ansvar för integritetsfrågor. Du kommer att få ett svar på din begäran inom 30 dagar. Om din begäran godkänns skickar vi dig, via den e-postadress du har lämnat till oss, dina (personliga) fakturor eller kopior av data som vi, eller tredje parter på uppdrag av oss, har behandlat. Det är mycket troligt att vi i sådant fall inte längre kan erbjuda våra tjänster till dig eftersom vi inte längre kan garantera den tidigare datasäkerheten.

Rätt att göra invändning och andra rättigheter
Du har alltid rätt att invända mot den behandling av dina personuppgifter som utförs av oss, eller av tredje part på uppdrag av oss,. I händelse av en sådan invändning kommer vi omedelbart att upphöra med all behandling av dina uppgifter medan din invändning undersöks och hanteras. I händelse av en motiverad invändning kommer vi att returnera alla fakturor och/eller kopior av personuppgifter som vi, eller tredje part för vår räkning, har behandlat fram till den tidpunkten och upphöra med hanteringen från och med då. Du har också rätt att inte bli föremål för automatiserade beslutsprocesser eller profilering. Vi behandlar dina uppgifter på ett sådant sätt att denna rätt inte gäller. Om du tror att den här rätten är tillämplig ber vi dig att kontakta vår kontaktperson med ansvar för integritetsfrågor.

Ändringar i integritetspolicyn
Vi förbehåller oss alltid rätten att ändra vår integritetspolicy. Denna sida visar dock alltid den senaste versionen av vår integritetspolicy. Skulle en ny integritetspolicy påverka hur vi behandlar nyligen samlade data om dig kommer vi att meddela dig om detta via e-post.

Företagsinformation
Secure Internet Machines (SIM) B.V.
Nijverheidsweg 31-F
Nederländerna
Telefon: +31 (0)20 – 422 60 00
E-post: info@dutchphonedeals.eu

Meny
The rating of www.dutchphonedeals.eu at Webshop Trustmark Reviews is 9.2/10 based on 42 reviews.