Personvern Secure Internet Machines (SIM) B.V.

www.dutchphonedeals.eu

Om personvernreglene våre

Secure Internet Machines (SIM) B.V. bryr seg mye om personvernet ditt. Vi behandler bare opplysninger som vi trenger for (forbedring av) tjenestene våre og håndterer nøye alle opplysninger som er samlet inn om deg og din bruk av våre tjenester. Dine opplysninger blir ikke delt med tredjepart for kommersielle formål. Denne personvernerklæringen gjelder bruk av nettstedet og tjenestene som tilbys av Secure Internet Machines (SIM) BV. Startdatoen for gyldigheten av disse vilkårene er 28/10/2019, med tilbakekall av gyldigheten av alle tidligere versjoner når det publiseres en ny versjon. Disse personvernreglene beskriver hvilke opplysninger om deg som er samlet inn av oss, hva disse opplysningene brukes for og av hvem og under hvilke omstendigheter disse opplysningene kan deles med tredjepart. Vi forklarer deg også hvordan vi lagrer opplysningene dine, hvordan vi beskytter informasjonen din mot misbruk og hvilke rettigheter du har angående de personlige opplysningene du gir oss.

Hvis du har spørsmål om personvernreglene våre, kan du kontakte personvernkontaktpersonen. Du finner kontaktinformasjonen nederst i personvernreglene våre.

Om databehandlingen vår

Nedenfor kan du lese hvordan vi behandler dine opplysninger, hvor vi lagrer dem, hvilke sikkerhetsteknikker vi bruker og for hvem opplysningene dine er synlige for.

Nettbutikkprogramvare

WooCommerce
Vi bruker webhotell og eposttjenester levert av WooCommerce. For vårt webhotell bruker vi tjenester fra TransIP. Personopplysninger samlet inn ved hjelp av vår hjemmeside og tjenester som er delt med TransIP krever tilgang til disse detaljene for å tilby (teknisk) support. De vil ikke bruke disse opplysningene til noe annet formål. TransIP har en forpliktelse, basert på avtalen vi har med dem, til å ta nødvendige forholdsregler og sikkerhetstiltak vedrørende dine personopplysninger.

WooCommerce
Nettbutikken vår er utviklet med WooCommerce-programvare. Vi driver vår nettbutikk på en server under vår egen ledelse. Vi har tatt nødvendige forholdsregler og sikkerhetstiltak vedrørende dine personopplysninger, for eksempel SSL-kryptering og en sterk passordpolicy.

Epost og epostlister

Mailchimp
Vi bruker eposttjenestene fra MailChimp, en tredjepart som letter e-trafikken på våre nettsteder og eventuelle nyhetsbrev. Eventuell epost du mottar fra nettstedet vårt og webskjemaer vil bli sendt til deg fra MailChimps servere. MailChimp vil ikke bruke ditt navn og epostadresse til sine egne formål. Nederst på hver automatisert epost som sendes fra nettstedet vårt, finner du en lenke “avslutt abonnement”. Når du klikker på denne lenken, vil du ikke lenger motta automatiserte epostmeldinger fra nettstedet vårt. Vær oppmerksom på at dette kan ha stor innvirkning på funksjonaliteten til nettstedet vårt. Dine personlige opplysninger lagres sikkert av MailChimp. MailChimp bruker informasjonskapsler og annen internetteknologi som sporer om epost blir åpnet og lest. Mailchimp forbeholder seg retten til å bruke dine personlige opplysninger for å forbedre sine tjenester ytterligere og i denne sammenheng dele den med tredjepart.

TransIP
For de vanlige epostene våre bruker vi eposttjenestene til vår webvert, TransIP. Denne parten har implementert tilpassede tekniske og organisatoriske tiltak for å forhindre misbruk, tap eller korrupsjon av opplysningene dine. TransIP har ikke tilgang til innboksen vår, og vi behandler eposttrafikken vår konfidensielt.

Betalingsbehandlere

Mollie
For å fullføre og behandle (deler av) betalingene våre i vår nettbutikk, bruker vi betalingsleverandøren Mollie. Mollie behandler navn, adresse og boliginformasjon. De behandler også betalingsinformasjon som bankkontonummer eller kredittkortnummer. Mollie har implementert tilpassede tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige opplysninger. Mollie forbeholder seg retten til å bruke dine personlige (anonymiserte) opplysninger for å forbedre tjenestene ytterligere og i denne sammenheng dele den med tredjepart. Alle ovennevnte garantier for beskyttelse av dine personopplysninger gjelder også for alle Mollie-tjenester som brukes av tredjepart. Mollie lagrer ikke opplysningene dine utover det som er tillatt av passende juridiske grunner.

Klarna
For å fullføre og behandle (deler av) betalingene våre i vår nettbutikk, bruker vi betalingsleverandøren Klarna. Klarna behandler navn, adresse og boliginformasjon. De behandler også betalingsinformasjon som bankkontonummer eller kredittkortnummer. Klarna har implementert tilpassede tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger. Klarna forbeholder seg retten til å bruke dine personlige (anonymiserte) opplysninger for å forbedre sine tjenester ytterligere og i denne sammenheng dele den med tredjepart. Ved forespørsel om utsatt betaling (kredittfasilitet) deler Klarna personlig og bestillingsinformasjon med riktig betalingsleverandør. Alle ovennevnte garantier angående beskyttelse av dine personopplysninger gjelder også for alle tjenester som Klarna bruker tredjeparter.

Klarna lagrer ikke opplysningene dine lenger enn det som er tillatt av passende juridiske grunner.

Anmeldelser

Kiyoh
Vi bruker Kiyoh for å samle anmeldelser. For å sende inn en anmeldelse, må du fylle ut epostadresse, navn og adresse. Kiyoh deler visse opplysninger med oss ​​som er nødvendig for at vi skal matche anmeldelsen din til bestillingen din. I tillegg publiserer Kiyoh ditt navn og adresse på sin egen webside. I noen tilfeller kan Kiyoh kontakte deg for å be deg om å avklare, forberede eller kommentere anmeldelsen din. I våre forespørsler om anmeldelse deler vi navn og epostadresse med Kiyoh, og de bruker disse opplysningene bare for å invitere deg til å sende inn en anmeldelse. Kiyoh har implementert tilpassede tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige opplysninger. Kiyoh forbeholder seg retten til å bruke dine personlige opplysninger for å tilby sine tjenester og dele den med tredjepart. Vi har gitt Kiyoh tillatelse til det. Alle ovennevnte garantier for beskyttelse av dine personopplysninger gjelder også for alle tjenester som brukes av Kiyoh av tredjepart. Kiyoh lagrer dine personlige opplysninger så lenge anmeldelsen din er publisert på deres plattform. Kiyoh har utnevnt en databeskyttelsesansvarlig, du kan finne relevant kontaktinformasjon på Kiyohs nettsted.

WebwinkelKeur
Vi bruker WebwinkelKeur for å samle anmeldelser. For å sende inn en anmeldelse, må du fylle ut epostadresse, navn og adresse. WebwinkelKeur deler visse opplysninger med oss som er nødvendig for at vi skal matche anmeldelsen din til bestillingen din. I tillegg publiserer WebwinkelKeur ditt navn og adresse på sin egen webside. I noen tilfeller kan WebwinkelKeur kontakte deg for å be deg om å avklare, forberede eller kommentere anmeldelsen din. I våre forespørsler om gjennomgang deler vi ditt navn og epostadresse med WebwinkelKeur, og de bruker disse opplysningene bare for å invitere deg til å sende inn en anmeldelse. WebwinkelKeur har implementert tilpassede tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personlige opplysninger. WebwinkelKeur forbeholder seg retten til å bruke dine personlige opplysninger for å tilby sine tjenester og dele den med tredjepart. Vi har gitt WebwinkelKeur tillatelse til det. Alle ovennevnte garantier for beskyttelse av dine personopplysninger gjelder også for alle WebwinkelKeur-tjenester som brukes av tredjepart.

Transport og logistikk

PostNL
Hvis du legger inn en bestilling hos oss, er det vårt ansvar at bestillingen blir levert til deg. For levering bruker vi tjenester fra PostNL. For en vellykket leveranse er det viktig at vi deler opplysninger om navn, adresse og bolig med PostNL. PostNL bruker disse opplysningene til det eneste formål å utføre leveringsavtalen. Hvis PostNL ansetter underleverandører, vil de dele nevnte opplysninger med disse partene.

DHL
Hvis du legger inn en bestilling hos oss, er det vårt ansvar at bestillingen blir levert til deg. For levering bruker vi tjenester fra DHL. For en vellykket leveranse er det viktig at vi deler opplysninger om navn, adresse og bolig med DHL. DHL bruker disse opplysningenetil det eneste formål å utføre leveringsavtalen. Hvis DHL ansetter underleverandører, vil de dele nevnte opplysninger med disse partene.

GLS
Hvis du legger inn en bestilling hos oss, er det vårt ansvar at bestillingen blir levert til deg. For levering bruker vi tjenester fra GLS. For en vellykket leveranse er det viktig at vi deler opplysninger om navn, adresse og bolig med GLS. GLS bruker disse opplysningene for det eneste formål å utføre leveringsavtalen. Hvis GLS ansetter underleverandører, vil de dele nevnte opplysninger med disse partene.

DPD
Hvis du legger inn en bestilling hos oss, er det vårt ansvar at bestillingen blir levert til deg. For levering bruker vi tjenester fra DPD. For en vellykket leveranse er det viktig at vi deler opplysninger om navn, adresse og bolig med DPD. DPD bruker disse opplysningene til det eneste formål å utføre leveringsavtalen. Hvis DPD sysselsetter underleverandører, vil de dele nevnte opplysninger med disse partiene.

UPS
Hvis du legger inn en bestilling hos oss, er det vårt ansvar at bestillingen blir levert til deg. For levering bruker vi tjenester fra UPS. For en vellykket leveranse er det viktig at vi deler opplysninger om navn, adresse og bolig med UPS. UPS bruker disse opplysningene til det eneste formål å utføre leveringsavtalen. Hvis UPS ansetter underleverandører, vil de dele nevnte opplysninger med disse partene.

Eksterne salgskanaler

Bol.com
En del av salget vårt skjer via plattformen på Bol.com. Når du legger inn en bestilling på Bol.com, vil Bol.com dele bestillings- og personlige opplysninger med oss. Vi bruker disse opplysningene til å administrere og fullføre bestillingen din ytterligere. Vi behandler dine opplysninger på en fortrolig måte og har implementert tilpassede tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot tap eller uautorisert bruk.

Marktplaats.nl
En del av salget vårt skjer via plattformen på Marktplaats.nl. Når du legger inn en bestilling på Marktplaats.nl, vil Marktplaats.nl dele din bestillings- og personlige opplysninger med oss. Vi bruker disse opplysningene til å administrere og fullføre bestillingen din ytterligere. Vi behandler dine opplysninger på en fortrolig måte og har implementert tilpassede tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot tap eller uautorisert bruk.

Beslist.nl
En del av salget vårt skjer via plattformen på Beslist.nl. Når du legger inn en bestilling på Beslist.nl, vil Beslist.nl dele dine bestillings- og personlige opplysninger med oss. Vi bruker disse opplysningene til å administrere og fullføre bestillingen din ytterligere. Vi behandler dine opplysninger på en fortrolig måte og har implementert tilpassede tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot tap eller uautorisert bruk.

Formål med databehandling

Generelt formål med databehandling
Vi bruker opplysningene dine bare for å gi deg våre tjenester. Dette betyr at målet med å behandle disse opplysningene er direkte relatert til oppgaven du tilbyr oss. Vi bruker ikke disse opplysningene til (adresserte) markedsføringsformål. Hvis du deler opplysningene med oss og vi bruker disse opplysningene til å – ikke basert på en forespørsel – kontakte deg på et senere tidspunkt, vil vi først be om uttrykkelig samtykke. Dine opplysninger blir ikke delt med tredjepart, til noe annet formål enn å oppfylle regnskapsmessige og administrative forpliktelser. Disse tredjepartene er alle ansvarlige for taushetsplikt basert på avtalen vi har med dem, en ed eller juridisk plikt.

Automatisk innsamlede opplysninger
Opplysninger som automatisk samles inn på vår hjemmeside blir behandlet med det eneste formål å gi deg og / eller forbedre våre tjenester ytterligere. Disse opplysningene (for eksempel IP-adressen din (anonymisert), nettleser og operativsystem) er ikke personlige opplysninger.

Samarbeid i skattemessig og kriminaletterforskning
I noen tilfeller kan vi bli pålagt av myndighetene å ha en juridisk forpliktelse til å dele opplysningene dine med det formål å hjelpe til med en skattemessig eller kriminell etterforskning. I slike tilfeller er vi tvunget til å følge og hjelpe, men vil, basert på juridiske muligheter, tilby innvendinger.

Lagringsperioder
Vi lagrer opplysningene dine så lenge du er kunde hos oss. Dette betyr at vi beholder og vedlikeholder kundeprofilen din til du varsler oss om at du ikke lenger ønsker å bruke tjenestene våre. En slik melding fungerer også som en forespørsel om å bli glemt. Vi er forpliktet til å føre fakturaer med dine (personlige) opplysninger på grunn av relevante administrative forpliktelser. Disse opplysninger lagres sikkert så lenge den relevante betegnelsen for disse forpliktelsene ennå ikke har passert. Ansatte har ikke lenger tilgang til klientprofilen din og alle dokumenter som er laget på grunn av oppdraget eller oppgaven fra deg.

Dine rettigheter

Basert på gyldig nederlandsk og europeisk lov, har du som den berørte part visse rettigheter angående personopplysninger behandlet av eller på vegne av oss. Nedenfor kan du finne en forklaring på disse rettighetene og hvordan du som berørt kan påberope deg disse rettighetene. For å forhindre misbruk, sender vi bare fakturaer og kopier av opplysningene dine til epostadressene du har oppgitt til oss. Hvis du ønsker å motta disse opplysningene på en annen epostadresse eller for eksempel per post, kan du identifisere deg selv i samsvar med dette. Vi opprettholder en administrasjon av fullførte forespørsler, i tilfelle en forespørsel blir glemt, vil vi opprettholde en administrasjon av anonymiserte opplysninger. Du får alle fakturaer og kopier av opplysninger i filer som er strukturert i et maskinlesbart format basert på dataklassifiseringer som vi bruker i systemet vårt. Du forbeholder deg alltid retten til å inngi en klage til Autoriteit Persoonsgegevens hvis du mistenker at vi misbruker dine personlige opplysninger.

Innsynslov
Du forbeholder deg alltid retten til å se opplysningene vi behandler som har et forhold til, eller som kan reduseres til din person. Du kan be om et slikt innsyn hos vår kontaktperson som har ansvar for personvern. Du vil motta et svar på din forespørsel innen 30 dager. Hvis forespørselen din blir godkjent, vil vi sende deg, via epostadressen du oppga, en kopi av alle opplysningene med en ekstra oversikt over prosessorer som håndterer disse opplysningene, og vi nevner også kategoriene vi lagrer disse opplysningene under.

Rett til korreksjon
Du forbeholder deg alltid retten til å justere opplysningene vi behandler som har et forhold til, eller som kan reduseres til din person. Du kan be om en slik korreksjon hos vår kontaktperson som har ansvar for personvern. Du vil motta et svar på din forespørsel innen 30 dager. Hvis forespørselen din blir godkjent, sender vi på epostadressen du har gitt oss en bekreftelse på at opplysningene er justert.

Rett til begrensning av behandling
Du forbeholder deg alltid retten til å begrense opplysningene vi behandler som har et forhold til, eller som kan reduseres til din person. Du kan be om en slik begrensning hos vår kontaktperson som har ansvar for personvern. Du vil motta et svar på din forespørsel innen 30 dager. Hvis forespørselen din blir godkjent, sender vi deg, via epostadressen du har gitt oss, en bekreftelse på at behandlingen av opplysningene dine er begrenset til du velger å kansellere gjeldende begrensning.

Rett til overføring
Du forbeholder deg alltid retten til å be om at opplysningene vi behandler som har et forhold til, eller som kan reduseres til din person, skal behandles av en tredjepart du velger. Du kan sende en slik forespørsel til vår kontaktperson som har ansvar for personvern. Du vil motta et svar på din forespørsel innen 30 dager. Hvis forespørselen din blir godkjent, sender vi deg, via epostadressen du har gitt oss, dine (personlige) fakturaer eller kopier av opplysninger som vi, eller tredjepart på vegne av oss, har behandlet. Det er veldig sannsynlig at i et slikt tilfelle vi ikke lenger vil være i stand til å tilby tjenestene våre til deg fordi vi ikke lenger kan garantere den forrige datasikkerheten.

Rett til innvendinger og andre rettigheter
Du forbeholder deg alltid retten til å innvende mot behandlingen utført av oss, eller på vegne av oss av tredjeparter, av dine personopplysninger. I tilfelle av en slik innvending, vil vi øyeblikkelig slutte å behandle dine opplysninger mens innvendingen blir undersøkt og behandlet. I tilfelle en begrunnet innvending, vil vi returnere alle fakturaer og/eller kopier av personopplysninger som vi, eller tredjepart for oss, har behandlet frem til det tidspunktet og slutter å behandle fra det tidspunkt. Du beholder også retten til ikke å bli utsatt for automatiserte beslutningsprosesser eller profilering. Vi behandler opplysningene dine på en slik måte at denne retten ikke gjelder. Hvis du mener at denne retten gjelder, kan du kontakte vår kontaktperson som har ansvar for personvernreglene våre.

Endringer i personvern
Vi forbeholder alltid retten til å endre personvernreglene våre. Imidlertid viser denne siden alltid den siste versjonen av personvernreglene våre. Hvis en ny personvernpolicy har konsekvenser for måten vi behandler nylig innsamlede opplysninger om din person, vil vi varsle deg via epost.

Informasjon om bedriften
Secure Internet Machines (SIM) B.V.
Nijverheidsweg 31-F
Nederland
Telefon: +31 (0)20 – 422 60 00
Epost: info@dutchphonedeals.eu

Meny
The rating of www.dutchphonedeals.eu at Webshop Trustmark Reviews is 9.2/10 based on 42 reviews.